ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ... για Κωστή αλλά προτεραιότητα το εξωτερικό

Η καλή σχέση που έφτιαξαν τα τελευταία χρόνια στο ΑΠΟΕΛ με τη Σαλαμίνα, σε διοικητικό επίπεδο, τους επιτρέπει να αισιοδοξούν ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο για το θέμα Γιάννη Κωστή σε περίπτωση μετακίνησής του  νεαρού μέσου εσωτερικά.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Άλλωστε το ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων για τον Κωστή αποκάλυψε ο ίδιος ο Πρόεδρος των πρωταθλητών Πρόδρομος Πετρίδης σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

Η αλήθεια όμως με τα σημερινά δεδομένα είναι άλλη. Η προοπτική για μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού είναι προτεραιότητα για τον νεαρό διεθνή άσο. Στις καλές του φετινές εμφανίσεις προστέθηκαν και αυτές με την Εθνική και πλέον ανοίγει ο δρόμος για άλλες... πολιτείες. Σίγουρα αυτό δεν θα γίνει άμεσα αλλά ότι προκύψει θα είναι για τη νέα χρονιά. Για την ώρα ο 19χρονος άσος απόλυτα συγκεντρωμένος θα κάνει την καλύτερη προετοιμασία με στόχο μία γεμάτη χρονιά με την ομάδα του και απ΄ κει και πέρα το επόμενο καλοκαίρι όλα θα είναι πιθανά.

Στο ΑΠΟΕΛ παρακολουθούν στενά το θέμα αλλά δεν είναι στα δικά τους χέρια η οποιαδήποτε κίνηση.