ΚΡΙΝΕΤΑΙ αύριο του Καζού/λεπτομέρειες/ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ στη Βραζιλία

Νεότερο σχετικά με την περίπτωση του Καζού. 

Ρεπορτάζ από την Βραζιλία επιβεβαιώνει ουσιαστικά αυτό του ΚΕΡΚΙΔΑ.NET. 

“Την ίδια ώρα φαίνεται να παρουσιάζει εκ νέου δυσκολίες το θέμα με τον Καζού, ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει”, σημειώσαμε το μεσημέρι σχετικά την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να κρατήσει τον Καζού.. (ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Όπως σημειώνουν οι βραζιλιάνοι συνάδελφοι, κάτι που επιβεβαιώνεται και από πλευράς των πρωταθλητών, η πρόταση του ΑΠΟΕΛ δεν περιλαμβάνει χρήματα. Οι γαλαζοκίτρινοι προσφέρουν το 10% στην ομάδα του Καζού σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

Το ΑΠΟΕΛ περιμένει την οριστική απάντηση της ομάδας αύριο 20/6 ενώ η ομάδα παραχωρεί τον Καζού έναντι χρημάτων και εκεί κολλάει η μεταγραφή. ΑΠΟΕΛ και Καζού τα βρήκαν σε ότι αφορά την μεταξύ τους συνεργασία.

Την ίδια ώρα ένας από τους μάνατζερ του Καζού δηλώνει: 

“Ο Καζού πρέπει να απαντήσει στην Σάντος μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Την τελευταία βδομάδα ομάδες από Δανία, Μεξικό, Πορτογαλία και Τουρκία προσπαθούν να τον αποκτήσουν. Όλοι θέλουν να τον αποκτήσουν δωρεάν τον ερχόμενο Ιούλιο. Το ίδιο και το ΑΠΟΕΛ. Ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ είναι στην Βραζιλία και έκανε μια πρόταση στην Σάντος χωρίς να λάβει απάντηση”

Από την άλλη ο Αλεσάντρο - εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ στην Βραζιλία δηλώνει: “Τη δεδομένη στιγμή, η πρόταση του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή και θα φέρει μεγάλα κέρδη στην Σάντος. Ο χρόνος όμως τελειώνει την Τετάρτη. Με τον παίκτη και το σταφ έχουμε συμφωνήσει. Η πρόταση είναι στο μαιλ του Προέδρου”