(ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΣ) Οι νέες εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ παρουσίασε το μεσημέρι τις νέες εμφανίσεις για την σεζόν 2019/20, σε συνεργασία με την Macron. Το www.kerkida.net ήταν στον Parimatch Αρχάγγελο...

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ: "Σας καλωσορίζω στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων σε συνεργασία με την Macron. Μας φιλοξένησε στο εργοστάσιό της η εταιρεία και αξίζει αναφοράς πραγματικά γιατί είναι μια εντελώς νέα μονάδα. H συνεργασία θα είναι επωφελής και για τις δυο πλευρές. Το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Κύπρο. Ελπίζουμε οι νέες εμφανίσεις να ταξιδέψουν σε πολλά γήπεδα. Στη συμφωνία έχουν μπει και μπόνους απόδοσης, κάτι που δείχνει πόσο πολύ πιστεύει η εταιρεία στο ΑΠΟΕΛ"

Francesco Martinelli (εκπρόσωπος Macron): "Είναι η τέλεια συνεργασία. Eίμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία και ανυπομονούμε για το μέλλον. Είμαστε περήφανοι που θα ντύνουμε το ΑΠΟΕΛ. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Είμαστε δύο οργανισμοί που θέλουμε να κερδίζουμε και πιστεύω ταιριάζουμε. Υπήρχε χημεία όταν βρεθήκαμε στην Μπολόνια. Σχεδιάσαμε τις στολές ειδικά για το ΑΠΟΕΛ. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο. Είναι σημαντικό για εμάς που δημιουργήσαμε κάτι ξεχωριστό για το ΑΠΟΕΛ".

* Στην συνέχεια προβλήθηκε βίντεο από την παρουσία των τυχερών οπαδών του ΑΠΟΕΛ στην Ιταλία, οι οποίοι κέρδισαν τον σχετικό διαγωνισμό και είδαν πρώτοι τις νέες φανέλες.

* Ακολούθησε η παρουσίαση των εμφανίσεων. Κλασική γαλαζοκίτρινη η πρώτη, μαύρη με κίτρινες λεπτομέρειες η δεύτερη, πορτοκαλί η τρίτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσα χρόνια είναι η συνεργασία; "Τρία χρόνια. Το σημαντικό είναι ότι κάθε χρόνο θα σχεδιάζονται οι νέες εμφανίσεις αποκλειστικά για το ΑΠΟΕΛ. Για μένα προσωπικά είναι από τις καλύτερες που είδα οι φετινές και ασχολούμαι με το ΑΠΟΕΛ από 4-5 χρονών!"

-Για το θέμα Μοράις: "Με όλο το σεβασμό προς το Νούνο... Ο Νούνο Μοράις είναι μια εξαίρεση στο ΑΠΟΕΛ στην ιστορία του. Από την στιγμή που στο αγωνιστικό πλάνο ίσως δεν θα βρίσκεται σε βαθμό πρώτης γραμμής, παρόλο που του κάναμε μια αρκετά καλή πρόταση, ο ίδιος επιφυλάχτηκε να απαντήσει. Απ' εκεί και πέρα στο μεσοδιάστημα εξελιχθήκαν αρκετά, με άλλες μεταγραφές. Σεβόμενοι τον άνθρωπο και όσα πρόσφερε στο ΑΠΟΕΛ, εμείς σκεφτόμαστε να τον αξιοποιήσουμε - αν και εφόσον ο ίδιος είναι πρόθυμος που αρχικά τοποθετήθηκε ότι είναι - σε άλλο πόστο. Θα έρθει μάλλον απόψε στην Κύπρο να δούμε από κοινού πως θα τον αξιοποιήσουμε. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στο ΑΠΟΕΛ. Αγωνιστικά δεν νομίζω να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ".

-Για τον Άλεφ: “Όσο αφορά τον Άλεφ ναι, είμαστε σε έντονες διεργασίες. Αναμένεται να φτάσει σήμερα στο Πόρτο για να ολοκληρώσει κάτι εκκρεμότητες με την Μπράγκα. Μέχρι την Τετάρτη ίσως να ολοκληρωθεί η μεταγραφή”.

-Για Καζού-Νατέλ: "Όσον αφορά Καζού και Νατέλ, θεωρούμε ότι μέχρι το τέλος της μέρας γιατί υπάρχει και διαφορά ώρας με τη Βραζιλία, θα λήξουν θετικά και εκείνα τα δυο μεταγραφικά ζητήματα. Με μόνιμες μεταγραφές όχι δανεισμούς και οτιδήποτε".

- Για Αρτυματά: "Για τον Αρτυματά αναμένουμε. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε και την οικονομική πτυχή. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Έχουν γίνει δυο προτάσεις από δυο ομάδες. Μέχρι στιγμής είναι καλύτερη εκείνη της ΑΕΚ την οποία ο ίδιος ο παίκτης δυστυχώς δεν επιθυμεί να πάει στην ΑΕΚ. Λέω δυστυχώς γιατί θα επωφεληθεί και το ΑΠΟΕΛ ένα καλύτερο ποσό από εκείνο που πρόσφερε η Ανόρθωση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με την Ανόρθωση, τους είπα ότι αν ικανοποιήσουν το ΑΠΟΕΛ σε κάποια δεδομένα οικονομικά που να είναι κοντά στην πρόταση της ΑΕΚ ίσως υπάρχουν εξελίξεις. Αλλιώς ο παίκτης θα αποχωρήσει για την Αυστρία".