ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Πρόδρομου για Νούνο

Τοποθέτηση από τον Πρόδρομο Πετρίδη για το θέμα Νούνο Μοράις. Είπε ουσιαστικά ότι δεν θα συνεχίσει σαν ποδοσφαιριστής ο Πορτογάλος και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας ότι γίνονται επαφές για να συνεχίσει από άλλο πόστο.

Από την Παρασκευή η ιστοσελίδα μας σας είχε ενημερώσει για το συγκεκριμένο σενάριο.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Η τοποθέτηση του Πρόδρομου Πετρίδη:

"Με όλο το σεβασμό προς το Νούνο... Ο Νούνο Μοράις είναι μια εξαίρεση στο ΑΠΟΕΛ στην ιστορία του. Από την στιγμή που στο αγωνιστικό πλάνο ίσως δεν θα βρίσκεται σε βαθμό πρώτης γραμμής, παρόλο που του κάναμε μια αρκετά καλή πρόταση, ο ίδιος επιφυλάχτηκε να απαντήσει. Απ' εκεί και πέρα στο μεσοδιάστημα εξελιχθήκαν αρκετά, με άλλες μεταγραφές. Σεβόμενοι τον άνθρωπο Νούνο Μοράις και όσα πρόσφερε στο ΑΠΟΕΛ, εμείς σκεφτόμαστε να τον αξιοποιήσουμε - αν και εφόσον ο ίδιος είναι πρόθυμος που αρχικά τοποθετήθηκε ότι είναι - σε άλλο πόστο. Θα έρθει μάλλον απόψε στην Κύπρο να δούμε από κοινού πως θα τον αξιοποιήσουμε. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στο ΑΠΟΕΛ. Αγωνιστικά δεν νομίζω να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ".