(ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΠΟΕΛ) Προπονητής Slovan /"Το είδαμε ως ματς Ευρώπης"

Ο προπονητής της ŠK Slovan Bratislava Martin Ševela λίγο μετά το φιλικό με την Bohemians Praha 1905 (3-1) σχολίασε την αναμέτρηση. Στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός της μείωσης του σκορ σε 3-1...

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

"Είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη, αλλά είμαι θυμωμένος για το τέρμα που δεχθήκαμε στο τέλος. Είπα σήμερα στους παίκτες να δουν τον αγώνα ως ευρωπαϊκό όπου το κάθε τέρμα είναι σημαντικό. Το 3-0 είναι εξαιρετικό όμως το 3-1 πολύ διαφορετικό και ικανό να σου στερήσει την πρόκριση, να σου ανατρέψει τα σχέδια.Πρέπει να εξαλείψουμε τέτοια λάθη, σίγουρα θα τα συζητήσουμε μέσω της βίντεο ανάλυσης. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το πρώτο ημίχρονο, ο Joeri de Kamps και ο Marin Ljubičič επέστρεψαν στην επίθεση, οι Rafael Ratao και Dejan Dražic ήταν επίσης πολύ καλοί. Κάθε παίκτης έχει την ευκαιρία εναπόκειται σε αυτούς να την αρπάξουν και να κερδίσουν περισσότερα λεπτά. Αυτό που είναι θετικό είναι ότι είμαστε αρκετά αποτελεσματικοί σήμερα. Ο αντίπαλος επέλεξε να αμυνθεί με πέντε, δεν ήταν εύκολο να περάσεις από τον αμυντικό τοίχος, αλλά καταφέραμε να αναπτυχθούμε με επιτυχία".