Προπονητής Slovan: "Θα πετύχουμε τον στόχο μας"/Προπονητής Sutjeska: "Η Slovan το φαβορί"

Διαβάστε όσα δήλωσαν οι προπονητές της Slovan και της Sutjeska μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που έμεινε στο ισόπαλο 1-1.

Martin Ševela (προπονητής της Slovan):

"Είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι. Στο πρώτο λεπτό, υπήρχε η ευκαιρία του Moha να σκοράρει. Είχαμε εδαφική υπεροχή και ξεκινήσαμε με πιο επιθετικό σχήμα. Θα έπρεπε να είχαν δουλέψει περισσότερο οι χώροι ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου. Επίσης, δεν είχαμε ποιότητα σε στα άκρα. Ο Moha και ο Chavrić είναι οι βασικοί μας παίκτες, αλλά σήμερα δεν πέτυχαν. Στο δεύτερο ημίχρονο, έπρεπε να κάνουμε κάτι για να βελτιώσουμε την ανάπτυξη μας. Δυστυχώς, ο αντίπαλος ήταν τυχερός με το γκολ πέτυχε. Λυπάμαι, θέλαμε να κερδίσουμε με μηδέν παθητικό. Τα μαθηματικά είναι σαφή, θα πρέπει να επιτεθούμε στον επαναληπτικό. Σίγουρα δεν βάζουμε τα κεφάλια μας κάτω. Η ποιότητα είναι στην πλευρά μας, αλλά πρέπει επίσης να το δείξουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας την επόμενη εβδομάδα και θα παίξουμε περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το όμορφο στάδιο, καθώς η υποστήριξη από τους οπαδούς ήταν εξαιρετική".

Nikola Radojevič (Sutjeska):

"Παίξαμε πολύ γενναία εναντίον ενός ισχυρού αντιπάλου. Ήμασταν και τυχεροί. Έχει φανεί ότι η ομάδα της Slovan είναι πολύ καλή, υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά η Slovan παραμένει το φαβορί όμως ο επαναληπτικός θα είναι ένας άλλος αγώνας. Παίζουμε στο σπίτι μας, θα προσπαθήσουμε επίσης να προχωρήσουμε και θα αγωνιστούμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο".