Νίκησε και… ΑΡΕΣΕ στο τελευταίο το ΑΠΟΕΛ!

Ολοκληρώθηκε το τέταρτο και πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Σαχτάρ Ουκρανίας. Οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν με 1-0 με γκολ του Λίνους Χαλένιους στο 84’. Θετικά μηνύματα έστειλε η ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι που έδειξε αισθητά βελτιωμένη. Κέρδος η καλή αμυντική λειτουργία και η σωστή τακτική συμπεριφορά. Τέσταρε εντεκάδα ενόψει του πρώτου αγώνα στον 2ο προκριματικό ο Ιταλός προπονητής. Μέχρι το 74’ δεν άλλαξε τους πρώτους έντεκα. Πρώτη συμμετοχή για Βιντιγκάλ. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Έναρξη στο φιλικό

- 10' O Σόουζα έκλεψε την μπάλα και έβγαλε αντεπίθεση 3 με 3, ο Τάμαρι έκανε παρακράτημα μπάλας και χάθηκε η ευκαιρία.

- 17' Χωρίς φάσεις μέχρι στιγμής ο αγώνας...

- 18' Μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Τάμαρι έφυγε στον χώρο απέναντι στον Στεπανένκο τον πέρασε και μπροστά από τον Πιατόφ, έκανε το πλασέ η μπάλα μόλις άουτ. Σπουδαία ευκαιρία για τους γαλαζοκίτρινους που ξεκίνησε από κάθετη πάσα του Πάβλοβιτς.

- 21' Ο Τάμαρι και πάλι φεύγει στην κόντρα, τράβηγμα από τους Ουκρανούς και φάουλ. Δύσκολα αντιμετωπίζεται ο Ιορδανός.

- 22' Συρτή σέντρα του Μιχαϊλοβιτς, μπερδεύεται ο Πιατόφ με τον αμυντικό του, με δεύτερη προσπάθεια μαζεύει προ του Πάβλοβιτς.

- 25' Δοκάρι για την Σαχτάρ. Ο Μάρλος φοβερή πάσα, βρίσκει τον Σόλομον αυτός το πλασέ η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπέλετς.

- 27' Σουτ του Στεπανένκο, σταθερά ο Μπέλετς

- 30' Ανέβασε ρυθμό η Σαχτάρ

- 34' Ένα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε ο Νικόλας Ιωάννου, το ξεπέρασε και βρίσκεται ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

- 36' Σουτ του Μοράες, μπλοκάρει ο Μπέλετς

Ημίχρονο

ΣΧΟΛΙΟ πρώτου ημιχρόνου: Καλό αγωνιστικό πρόσωπο για το ΑΠΟΕΛ. Καλή αμυντική λειτουργία για την ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι. Είχαν τις στιγμές τους οι "γαλαζοκίτρινοι" με κορυφαία την ευκαιρία του Αλ Τάμαρι.

- Έναρξη Β΄ ημιχρόνου

- 47' Ωραία επιθετική προσπάθεια από Σαχτάρ, ο Μοράες σε θέση βολής κάνει το σουτ, άουτ. Ο Γκέντσογλου έπεσε στα πόδια του και επηρέασε την προσπάθεια του.

- 53' Σουτ του Άλαν, μόλις άουτ.

- 58' Έπεσε ο ρυθμός στο φιλικό...

- 60' Έβγαλε αντεπίθεση το ΑΠΟΕΛ, ο Ντε Βινσέντι βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ, σταθερά ο Πιατόφ.

- 65' Καλή επιθετική προσπάθεια για το ΑΠΟΕΛ, άλλαξαν ωραία τη μπάλα οι ποδοσφαιριστές του Τραμεντζάνι, ο Ντε Βινσέντι έψαξε την κάθετη προς τον Τάμαρι, κόπηκε τη τελευταία στιγμή. Ανέβηκε το ΑΠΟΕΛ.

- 67' Ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ με τον Πάβλοβιτς, εντυπωσιακή απόκρουση του Πιάτοφ. Κλέψιμο στο κέντρο, ο Σέρβος στο ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, "οχι" του Ουκρανού κίπερ.

- 78' Μακρινό σουτ του Μάτιτς, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.

- 83' ΓΚΟΛ για το ΑΠΟΕΛ και 1-0. Ο Χαλένιους με κεφαλιά ανοίγει το σκορ. Ωραία επιθετική προσπάθεια για τους "γαλαζοκίτρινους" ο Γιάκολις από τα δεξιά, την σέντρα σουτ, απέκρουσε ο Πιάτοφ, η μπάλα έφθασε στον Σουηδό επιθετικό όπου με το κεφάλι δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίκτυα.

Τέλος αγώνα

Εντεκάδα ΑΠΟΕΛ: Belec, Γκέντσογλου, Souza. De Vincenti (Μάτιτς 74'), Tamari (Βιντιγκάλ 79'), Pavlović (Χαλένιους 74'), Βούρος, Lafrance, Ιωάννου, Jakoliš, Mihajlović

Εντεκάδα Σακτάρ: Pyatov, Khocholava, Stepanenko, Moraes, Marlos, Solomon, Patrick, Matviienko, Ismaily, Bolbat, Kovalenko

Δείτε βίντεο-φωτογραφίες από τον επίσημο λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ στο instagram…