Όταν το πέταλο είχε... ζωή/Ανοίγει...11 μήνες μετά!

Όπως ανακοίνωσε το ΑΠΟΕΛ, το φιλικό παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί με την Δόξα για την Τρίτη (16/07) θα είναι δωρεάν και κυρίως, χωρίς κάρτα φιλάθλου.

Αυτό σημαίνει ότι μετά από 11 περίπου μήνες, το "ΓΣΠ" θα... ανοίξει τις πύλες του για όλους τους φίλους των Πρωταθλητών και οι "πορτοκαλί" θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ξανά ατμόσφαιρα απ' αυτές που μας έχουν λείψει από τα γήπεδα μας τον τελευταίο χρόνο...

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Τελευταίο παιχνίδι χωρίς κάρτα και με οργανωμένους για το ΑΠΟΕΛ, ήταν στις 23 Αυγούστου του 2018, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αστάνα όταν με το γκολ του Καζού επικράτησε με 1-0. Τότε, κόπηκαν συνολικά 12855 εισιτήρια.

Μάλιστα τότε οι οργανωμένοι γνώριζαν ότι το συγκεκριμένο ήταν το τελευταίο παιχνίδι και ότι απ' το επόμενο θα ξεκινούσε η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου, γι' αυτό και πραγματοποίησαν ένα είδος συλλαλητηρίου εναντίον του σχετικού νόμου.

Η ατμόσφαιρα σε εκείνο το ματς ήταν φανταστική.... Πέρασε ένας χρόνος σχεδόν χωρίς συγκινήσεις με το πέταλο να είναι σχεδόν άδειο.

ΔΕΙΤΕ τι έγινε το βράδυ της 23ης Αυγούστου στο στάδιο της πρωτεύουσας.