"Ένα από τα δέκα"

Πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κυρίως στο πρώτο μέρος δήλωσε ο Τόρστεν Φινκ μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είπε πως: "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά και είναι αυτό που θέλω από την ομάδα μου από την άποψη των κινήσεων στο γήπεδο ενώ είναι σημαντική και η θέληση που δείξαμε. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε λίγο τον δρόμο μας και είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με μια ομάδα που μπορεί να έχει κατοχή και που τακτικά είναι πολύ δουλεμένη. Αλλά στο τέλος αν δω την συνολική απόδοση, αξίζαμε τη νίκη και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό. Ήταν μόνο ένα από τα δέκα παιχνίδια που έχουμε μέχρι το τέλος για να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει καλά μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Σήμερα μπορούμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι της Τετάρτης στο οποίο θα φρεσκάρουμε την εντεκάδα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πάλι καλά".

Σε ερώτηση για το πού οφείλεται η επιθετικότητα της ομάδας του στο ξεκίνημα: "Η ομάδα συνέχισε την καλύτερη απόδοση που είχε στο δεύτερο μέρος με την Ανόρθωση στο κύπελλο, το οποίο μας έδωσε την αυτοπεποίθηση που είχαμε σήμερα. Επίσης κάθε μέρα πάμε ένα βήμα μπροστά γιατί ας μην ξεχνάμε πως είμαστε μόνο έξι βδομάδες μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε τις κινήσεις που έκανε η ομάδα στο γήπεδο".