Γκολκίπερ Σλόβαν - "Από εμάς εξαρτάται η πρόκριση"

Δηλώσεις από τον γκολκίπερ της Σλόβαν, Dominik Greif ενόψει του επαναληπτικού με την Sutjeska.

“Ακόμα πιστεύω ότι η πρόκριση εξαρτάται από μας. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο όμως, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Θα κάνουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Μ΄αυτή τη σκέψη ταξιδεύουμε στο Μαυροβούνιο”

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

“Πρέπει να παίξουμε με υπομονή στον επαναληπτικό. Ο αντίπαλος θα παίξει από πίσω. Όταν έρθουν οι ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε” 

“Θα ήταν εξαιρετικό αν πετύχουμε πρώτοι γκολ νωρίς. Αν το κάνουμε αυτό θα είναι πιο εύκολο στην συνέχεια γιατί ο αντίπαλος θα ανοίξει και μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα”  

Για την αμυντική λειτουργία του αντιπάλου… 

“Περιμένω πως θα είναι καλά κλειστοί πίσω. Δεν περιμένω ένα εύκολο παιχνίδι. Έχουμε καλύτερη ομάδα και καθήκον να προκριθούμε” 

“Ξέρουμε τι μας περιμένει. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να διορθώσουμε όσα έγιναν στο πρώτο ματς και να περάσουμε στην επόμενη φάση” 

Για τον κόσμο…

“Ήταν φανταστικός στο πρώτο ματς. Ανυπομονούμε να τους δούμε στο Μαυροβούνιο. Θα μας δώσουν μεγάλη βοήθεια. Θα παλέψουμε και γι΄αυτούς”