Το ΑΝΤΙΟ του ΣΑΒΙΤΣ/ "Πραγματοποίησα όλα τα όνειρα της παιδικής μου ηλικίας"

Με ανάρτηση στα social media ο Σάβιτς που συνεχίζει στο ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτησε τον Ερυθρό Αστέρα...

"Πρώτη και μεγαλύτερη αγάπη! Μεγάλωσα μαζί σας, αρχίσατε να τραγουδάτε για μένα. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε μια ευκαιρία, ένα προνόμιο να φορέσω και να υπερασπιστώ αυτό το ιερό σήμα και το κόκκινο και το λευκό!

Να είμαι εκπρόσωπος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο! Να είμαι ο πρώτος αρχηγός στην ιστορία του συλλόγου που εισήγαγε τον Ερ. Αστέρα στο Champions League, μαζί με τους συμπαίκτες, το επαγγελματικό προσωπικό, τη διοίκηση και τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να πραγματοποιήσω σχεδόν όλα τα όνειρα της παιδικής μου ηλικίας, να κερδίσω και να σηκώσω τρόπαια! Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια! Διοίκηση, προπονητής, συνεργάτες, δημοσιογράφοι, άνθρωποι που απασχολούνται στο σύλλογο, οπαδοί! Φεύγω με περηφάνια, γιατί με τη συμπεριφορά, την αφοσίωση, δικαιολόγησα την εμπιστοσύνη όλων σας!

Θα χάσω το πνεύμα του maracana, τη στιγμή που θα βγούμε από τη σήραγγα και θα φωνάξουμε δυνατά AJMO CIGANI. Όλα! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ενέργεια και την αγάπη που μου δείξατε και που σας έδειξα! Αγάπη και αγάπη! Αυτή είναι η πιο μεγάλη μου επιτυχία! Ίσως με χάσατε ως παίκτη, αλλά πήρατε και πάλι έναν από σας! Κρατήστε και υπερασπιστείτε το Αστέρι μας όσο καλύτερα μπορείτε! ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ".