(ΒΙΝΤΕΟ) ΣΑΒΙΤΣ: "Δεν έχει σημασία, είμαστε το ΑΠΟΕΛ/Ήρθα για τίτλους και... Champions League"

Στην κάμερα του Kerkida.net και στον συνάδελφο Ανδρέα Ροκόπο μίλησε για πρώτη φορά το μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Βούγιαντιν Σάβιτς μετά το φιλικό με τη Δόξα.

Ο Σέρβος αμυντικός δήλωσε πως δεν παίζει ρόλο ποια ομάδα θα περάσει αφού είναι υποχρέωση του ΑΠΟΕΛ να προκριθεί. 

Ήρθε στη Κύπρο για τίτλους και φυσικά να αγωνιστεί στο Champions League. H ατάκα του για τους πολλούς Σέρβους.

Αναλυτικά...

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Πως αισθάνεσαι;

Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και πέτυχα και το πρώτο μου γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Θέλω περισσότερες προπονήσεις με την ομάδα για να φτάσω σε τοπ φόρμα.

Σκόραρες το πρώτο σου γκολ…

Αμυντικοί σαν εμένα που είναι ψηλοί, πρέπει να σκοράρουν 3-4 γκολ το ελάχιστο. Ελπίζω να συνεχίσω και στην συνέχεια έτσι.

Πως είναι οι πρώτες μέρες στο ΑΠΟΕΛ;

Έκανα μια προπόνηση και ένα μόλις παιχνίδι. Όλοι με βοηθούν. Από τη πρώτη μέρα όλοι είναι δίπλα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Επίσης είναι δίπλα μου ένας πολύ καλός προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ.

Οι στόχοι σου στο ΑΠΟΕΛ;

Νομίζω η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι καλύτερη ομάδα, θα δούμε όμως αύριο τον αντίπαλο μας. Μετά θα προετοιμαστούμε, δεν παίζει ρόλο ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ και πρέπει να κερδίσουμε.

Ο προσωπικός σου στόχος;

Νιώθω καλά, ο στόχος μου είναι να κερδίσω τίτλους και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είστε πολλοί οι Σέρβοι…

Ναι είναι πολύ καλό αυτό. Βοηθά για να προσαρμοστούμε. Πολλοί Βαλκάνιοι στην ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό. Γνωρίζω τους Μάτιτς, Πάβλοβιτς και Μιχαϊλοβιτς.