Η θαυμάστρια του ήρωα της Sutjeska!

Είναι ο 29χρονος Vladan Giljen τερματοφύλακας της FK Sutjeska Nikšić ένας από τους ήρωες της ομάδας που έκανε το για πολλούς ακατόρθωτο και πέρασε στον Β΄ γύρο του Champions League και θα βρεθεί τώρα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ...

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ο Vladan Giljen νικήθηκε δύο φορές από τον Σλοβένο Sporar, το αστέρι της Slovan ο οποίος σκόραρε και στα δύο ματς, όμως στην κρίσιμη ώρα των πέναλτι του είπε ΟΧΙ.

Απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ΔΥΟ κτυπήματα ενώ με το ΟΧΙ στο τελευταίο πέναλτι του Sporar έστειλε την ομάδα του στον επόμενο γύρο και απέναντι στους Πρωταθλητές Κύπρου.

Στην κερκίδα βρισκόταν η οικογένεια του και μαζί του έζησαν όλοι την αγωνιώδη αναμέτρηση και την άχαρη διαδικασία των πέναλτι. Η μεγάλη του κορούλα θαύμασε για μία ακόμη φορά τον πατέρα της. Ο Vladan την έκανε περήφανη με την τεράστια του προσπάθεια.

Ο Vladan Giljen είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 και μετά από 3 χρόνια αγωνίστηκε στην Nacional Πορτογαλίας. Στη συνέχεια πέρασε από OFK Beograd Σερβίας, την Čelik και τις Αλβανικές Tërbuni Pukë και Kastrioti Krujë. Το 2017 επέστρεψε ξανά στην ομάδα που αγάπησε έχοντας άλλες 115 συμμετοχές!