ΤΡΑΜΕΝΤΖΑΝΙ: "Είχαμε ομαδικό πνεύμα, μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε" (βίντεο)

Διαβάστε όσα είπε ο Πάολο Τραμεντζάνι μετά το τέλος του αγώνα με την Σουτιέσκα…

“Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, ήταν το πρώτο επίσημο… Ήταν πολύ δύσκολο τακτικά παιχνίδι για μας. Ο αντίπαλος έκανε τα πάντα για να πάρει πλεονέκτημα. Είχαμε ομαδικό πνεύμα. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Όλες οι μονομαχίες ήταν δύσκολες αλλά βγήκαμε κερδισμένοι. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες όπως και ο αντίπαλος. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό της επόμενης βδομάδας. Σήμερα θα μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε. Ο αντίπαλος θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε λάθος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”.

Για τα αβίαστα λάθη. Πόσο ευχαριστημένος είναι από την απόδοση της ομάδας…  “Είναι φυσιολογικό αν κάνεις ένα δύσκολο παιχνίδι. Επίσης και το γήπεδο δεν μας βοήθησε”.

Για τις αλλαγές… “Έκαναν πολλές μακρινές μπαλιές και με τον Σάβιτς μπορέσαμε να τους περιορίσουμε”.

Αν περίμενε κάτι καλύτερο από την ομάδα: “Θα είναι πιο δύσκολο το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι σημαντικό ότι παρόλα τα λάθη που κάναμε ότι τρέξαμε να τα διορθώσουμε. Έχουμε νέους παίκτες και είναι νωρίς στην σεζόν. Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε”

Για το ότι έτρεξε και αγκάλιασε τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα: “Δεν κάνω κανονικά αυτές τις χειρονομίες αλλά ξέρω τι έκαναν οι παίκτες μου τις τελευταίες βδομάδες. Εγώ μπήκα στο γήπεδο για να το χαρούμε μαζί με τους παίκτες”

Μαζί μας η Bet on Alfa και το Alexander College

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ