"11 χιλιάδες... έκλεισαν θέση" (Βίντεο)

Με βίντεο που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του το ΑΠΟΕΛ καλεί τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρών του στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα. Μέχρι στιγμής έχουν προπωληθεί 3 χιλιάδες και σε συνδυασμό με τις 8 χιλιάδες διαρκείας, έχουν σ΄θγουρη θέση στο γήπεδο 11 χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό αγώνα. Καλούμε τον κόσμο μας να δείξει την μεγαλοπρέπεια και την δύναμη του. Να δείξει με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του προς την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό.

Μαζική παρουσία κατά χιλιάδες προσθέτει στον ΑΠΟΕΛ τεράστια δυναμική. Η παρουσία του 12ου μας παίκτη είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Μέχρι στιγμής έχουν προπωληθεί πέραν από τις 8,000 διαρκείας και ακόμα 3,000 εισιτήρια. Τα εισιτήρια για το κάτω διάζωμα της Δυτικής ήδη τείνουν προς εξάντληση.

Ραντεβού το Σάββατο.