Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ αλλά όχι απόλυτα ευχαριστημένος ο Τον Κάανεν αφού η ομάδα του δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση, όπως ανέφερε στην δημοσιογραφική.
Ο Ολλανδός ανέφερε:
«Πιστεύω σήμερα ότι επιστρέψαμε. Για δύο λόγους αξίζαμε να νικήσουμε. Πρώτα ήταν η τακτική. Είχα το πλεονέκτημα να γνωρίζω από πέρσι, πως παίζει ο ΑΠΟΕΛ. Αν αφήσουμε τα άκρα του να βγουν μπροστά, τότε θα έχουν πρόβλημα. Είμαι περήφανος που οι παίχτες ακολούθησαν την τακτική μου. Για τον δεύτερο λόγο θα επιστρέψω στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και την ΑΕΚ την σταματήσαμε με την τακτική μας, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο κράτημα της μπάλας. Σήμερα το καταφέραμε αυτό και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο για να είναι ο προπονητής πιο ήρεμος. Εμείς κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Ήταν η τελευταία μας ευκαιρία, ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Είμαστε ακόμη δεύτεροι, σέβομαι πολύ τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν μπορώ να είμαι ενθουσιασμένος γιατί είμαστε ακόμη δεύτεροι. Όμως, επειδή πρέπει να τελειώσω με ένα σχόλιο, θα πω ότι σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον Τόρστεν για τα καλά του λόγια και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά».
Ενώ σε ερώτηση για τους τραυματίες, ο Κάανεν τόνισε ότι από αύριο αναμένεται να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ο Άμπραχαμ Γκιέ.