"Μπορείτε να φανταστείτε την κατάσταση στα αποδυτήρια"

Σαφώς απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, ο τεχνικός του Απόλλωνα Τον Κάανεν στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

"Μπορείτε να φανιστείτε πώς είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια, όλοι είναι πολύ απογοητευμένοι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ νευρικοί σε όλους τους τομείς, όχι ότι η Ανόρθωση έφτιαξε πολλές φάσεις, απλά προσπαθούσε περισσότερο. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα, να τρέξουμε περισσότερο. Έκανα δύο αλλαγές πριν το ημίχρονο. Η μια ήταν λόγω κινδύνου της κόκκινης κάρτας. Θελήσαμε να πάρουμε τον έλεγχο όταν μπήκε μέσα ο Κυριάκου. Δεν μπορώ να πω ότι είναι λάθος το ότι δεν ξεκίνησε το παιχνίδι. Αυτό έγινε εξαιτίας του καλού παιχνιδιού που κάναμε την περασμένη βδομάδα. Ο Στογιάνοβιτς έχει καλή μεταβίβαση, όμως αναγκάστηκε να τρέξει αρκετά και έχασε την ενέργεια του.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά και θέλαμε να σκοράρουμε αφού γνωρίζαμε το σκορ στη Λευκωσία. Δεχθήκαμε το γκολ όμως πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Επιλέξαμε να παίξουμε πιο επιθετικά και ο Γουίλερ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. Η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που ζητούσαμε, έπρεπε να κερδίσουμε και στην αντεπίθεση η Ανόρθωση πέτυχε άλλο ένα γκολ. Κάποια λεπτά πιο μετά και αφού παίξαμε 4-4-2, η Ανόρθωση σκόραρε ξανά. Έμεινε ένα παιχνίδι, είναι και ο στόχος της Ευρώπης. Η Ανόρθωση έδειξε ένα καλό πρόσωπο και της αξίζουν συγχαρητήρια".

Για τις φάσεις που ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι ανέφερε…

"Πρέπει να δούμε το βίντεο. Μου είπαν ότι ήταν καθαρό πέναλτι αλλά τι μπορώ να κάνω; Είδαμε και το καθαρό γκολ απέναντι στην ΑΕΚ που ακυρώθηκε".