Μόνο... Σαξάν (Η κατασκοπεία συνεχίζεται)

Mπορεί ο Απόλλωνας να είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στο Β΄ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο ο Πέδρο Εμανουέλ και οι συνεργάτες του δεν εφησυχάζονται.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αφού εξήγαγε τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα που... χτίζει, πλέον έχει... πέσει με τα μούτρα στη μελέτη της Σαξάν.

Ήδη, έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για τους Μολδαβούς, ενώ κάνει προσπάθεια για να καταφέρει να προμηθευτεί και DvD με τα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια της αντιπάλου των "κυανόλευκων".

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη και παρότι η Σαξάν είναι μία ομάδα χαμηλής δυναμικότητας, ο ίδιος θεωρεί ότι οφείλεις να σέβεσαι τον κάθε αντίπαλο και να παρουσιαστείς σοβαρός και διαβασμένος για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.