Προσοχή στον "γίγαντα" Arshakyan (βίντεο)

H Trakai σκόρπισε στους πέντε ανέμους την HB Torshavn με συνολικό σκορ 7-1 (νίκες 3-0, 1-4) και ο Απόλλωνας πρέπει να προσέξει πολύ τους Λιθουανούς που είναι απόλυτα έτοιμοι και ειδικά τον David Arshakyan.

Ο 20χρονος Αρμένιος στράικερ σκόραρε τα τρία από τα εφτά γκολ της Trakai σε αυτά τα δυο παιχνίδια, δίνοντας συνέχεια στην φοβερή σεζόν που κάνει.

Μέχρι στιγμής σε 18 συμμετοχές, ο "γίγαντας" ύψους 1.93μ έχει σκοράρει 14 φορές. Πετυχαίνει ένα γκολ κάθε 106 λεπτά και η άμυνα του Απόλλωνα θα πρέπει να έχει τα μάτια της... δεκατέσσερα.

Ψες ο Arshakyan σκόραρε στο 31' με κοντινή προβολή και στις καθυστερήσεις με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος ενώ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ της ομάδας, τραβώντας πάνω του δυο αμυντικούς.