Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό του Europa League την Čukarički ή την Qäbälä, με τους Σέρβους να έχουν προβάδισμα αφού κέρδισαν 1-0 στην έδρα τους στο πρώτο ματς.
Αν το πιθανότερο σενάριο γίνει πραγματικότητα, τότε η Λεμεσιανή ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν πολύ γνώριμό μας ποδοσφαιριστή, τον Nenad Mirosavljević. Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ (2008/09 - 2010/11) και του Ολυμπιακού (2011/12), πλησιάζει τα 38 του χρόνια όμως συνεχίζει να παίζει σε ψηλό επίπεδο.
Όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό πήγε για τρία χρόνια στην Napredak, όπου σε 60 συμμετοχές σκόραρε 36 φορές, κάτι που του έδωσε και την μεταγραφή στην Čukarički, το 2013/14.
Μέχρι στιγμής μετρά 30 συμμετοχές στην σημερινή του ομάδα (κάποτε ως βασικός, κάποτε ως αλλαγή) και έχει σκοράρει 11 φορές. Φέτος είναι η τρίτη του σεζόν και έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές ως αλλαγή απέναντι σε Ντομζάλε και Καμπάλα, μπαίνοντας στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν το τέλος και των τριών αγώνων.