Πιθανή εντεκάδα και... υποσημείωση

Με μοναδικό στόχο το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, θα παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη ο Απόλλωνας.

Οι «γαλάζιοι» άφησαν στην άκρη τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Καμπάλα και η προσοχή τους πλέον στρέφεται ολοκληρωτικά στο πρωτάθλημα, το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χωρίς μεσοβδόμαδα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, για πρώτη φορά μετά από δύο σερί χρονιές που συμμετείχαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πιθανή εντεκάδα

Κάτω απ’ τα γκολπόστ θα είναι ο Βάλε, δεξί μπακ ο Λόπες, αριστερό μπακ ο Ελίζιο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Χάιμε και Φρέιρε. Στη μεσαία γραμμή οι Σακέτι, Γκουγιόν και Ντα Σίλβα, δεξιά ο Πέδρο, αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή της επίθεσης προβάδισμα έχει ο Γκίε έναντι του Κολοκούδια.

Οι δύο Κύπριοι...

Αυτή είναι η επικρατέστερη εντεκάδα, με καθαρά… ποδοσφαιρική λογική. Αν όμως μπει στην μέση και η παράμετρος που εφαρμόζεται από φέτος με τους δύο Κύπριους στην εντεκάδα, τότε δεδομένα θα έχουμε διαφοροποιήσεις. Αν στην Λεμεσιανή ομάδα αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν δύο Κύπριους στο αρχικό σχήμα για να αποφύγουν το χρηματικό πρόστιμό, τότε πέραν του Κολοκούδια υποψήφιοι για εντεκάδα είναι και οι Αγγελής,Ρέινολντς, Στυλιανού και Γουίλερ.