Πάνω που ανέβηκε... μένει εκτός

Μετά από αρκετό καιρό ο Ζοάο Πέδρο ήταν και πάλι πολύ καλός και ιδιαίτερα επιθετικά βοήθησε πολύ τον Απόλλωνα όπως φτάσει στη νίκη με 2-1 επί της Δόξας Κατωκοπιάς.

Ο Πορτογάλος ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ της ομάδας του, ενώ πάμπολλες ήταν οι φορές που ανέβηκε, κάνοντας overlap και προσπάθησε να δημιουργήσει από το δεξί άκρο.

Ιδιαίτερα κεφάτος και δραστήριος, άφησε... πίσω του το "μουδιασμένο" του ξεκίνημα όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι και με εξαίρεση μία ασυνεννοησία με τον Ζάιμε στο δεύτερο μέρος δεν υπέπεσε σε λάθη.

Στα αρνητικά για τον ίδιο ότι κιτρινίστηκε για τέταρτη φορά στο πρωτάθλημα και θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή και πάλι στο Τσίρειο Στάδιο.

Ένας αγώνας που μπορεί να μην είναι και ο πιο δύσκολος, ωστόσο ήταν καλό να είναι διαθέσιμος ο Πέδρο, ιδιαίτερα τώρα που δείχνει να ανεβαίνει αγωνιστικά.