Και όγδοος εκτός!

Δεν έφταναν οι ήδη πολλές απουσίες, στον Απόλλωνα προέκυψε και νέα απώλεια ενόψει του αγώνα με την Πάφο.

Μετά τους τιμωρημένους Παπουλή, Μερκή, Τουράμ και Σακέτι και τους τραυματίες Λόπες, Χάμπο και Ρόσα, στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα του Πέδρο Εμάνουελ προστέθηκε και ο Χάιμε Σιμόες.

Ο κεντρικός αμυντικός των «γαλάζιων» ένιωσε ενοχλήσεις και δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό. Έτσι… κλειδώνει το κέντρο της άμυνας, με τους Φρέιρε – Αγγελή.

Παρά τις πολλές απουσίες, στο... στρατόπεδο της Λεμεσιανής ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν να αγωνιστούν, θα αποδώσουν τα αναμενόμενα και θα πανηγηρυστεί η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση.