Απογοήτευση επικρατεί στον Απόλλωνα μετά και την νέα "γκέλα" αφού για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ.
Πάντως η μεγαλύτερη αλήθεια δεν φαίνεται να είναι ούτε οι πολλές απουσίες αλλά ούτε και οι πολύ κακοί αγωνιστικοί χώροι που βρέθηκαν μπροστά στο συγκρότημα του Πέδρο Εμάνουελ. Η μεγαλύτερη αλήθεια για το τέταρτο φετινό 0-0 είναι η ανυπαρξία επιθετικά.
Ο Γκίε-Γκίε σε 11 παιχνίδια πέτυχε μόλις δυο γκολ κόντρα σε Εθνικό και Αγία Νάπα, ο Τουράμ σε οκτώ αγώνες πέτυχε ένα γκολ και ο Κολοκούδιας σε τέσσερα παιχνίδια που έπαιξε σαν αλλαγή δεν σκόραρε.
Συνολικά η Λεμεσιανή ομάδα από τους καθαρούς στράικερ της...πήρε μόλις τρία γκολ και σαφώς είναι κάτι που πληρώνει με απώλειες βαθμών.