Με πρωινή προπόνηση ο Απόλλωνας έδωσε συνέχεια σήμερα στην προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΕΝΠ που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (16:00) στο Τσίρειο.
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα προέκυψαν ευχάριστα νέα από το «Apollon Columbia», καθώς επανήλθε και ο Φάρλει Ρόσα στο κανονικό πρόγραμμα. Aπό χθες γυμνάζεται κανονικά ο Χάμπος ενώ όπως έχει γίνει γνωστό το τελευταίο 24ωρο και ο Λόπες έχει ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, απλά περιμένει εντός των επόμενων ημερών ειδικά παπούτσια από το εξωτερικό για να μπορεί να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Όσον αφορά τον Φρέιρε, σήμερα μπήκε στο γήπεδο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αισθάνεται καλύτερα και θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες. Ο Χάιμε ακολούθησε εκ νέου ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Οκτώ είναι οι δεδομένες απουσίες για το επικείμενο ματς. Οι τιμωρημένοι Τουράμ, Μερκής, Παπουλής, Στογιάνοβιτς, Μέζγκα και οι ανέτοιμοι Χάμπος, Ρόσα, Λόπες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη, θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Εμάνουελ οι Τουράμ, Μερκής, Παπουλής, Στογιάνοβιτς και Μέζγκα.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κόουτς του Απόλλωνα άρχισε να το… ψάχνει για αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού ενόψει ΕΝΠ. Είναι, όμως, νωρίς για να αναφερθούμε σε κάτι συγκεκριμένο. Ίσως, μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης, να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα.