Έκανε πράξη την ελπίδα του (τι είπε πριν το ντέρμπι)

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του ντέρμπι με την ΑΕΛ αφού το γρήγορο γκολ του στο 6ο λεπτό έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο. Μάλιστα, ήταν ένα δύσκολο γκολ, με πισινή κεφαλιά.

Έτσι ο Λούκα Στογιάνοβιτς έκανε ο ίδιος πράξη αυτό που είχε πει πριν το ντέρμπι. Ο Σέρβος μίλησε στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα λίγες μέρες προηγουμένως και ανέφερε πως: "Είμαι χαρούμενος που δεν έχω χάσει ποτέ σε ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ακόμα και όταν στο πρώτο μου ντέρμπι με αντίπαλο τους γαλαζοκίτρινους δέχθηκα την κόκκινη κάρτα δεν χάσαμε, ήρθαμε ισόπαλοι 3-3 και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Ελπίζω ότι και στο επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι, στις 23 Δεκεμβρίου, θα κερδίσουμε και πάλι".

Από την αποβολή λοιπόν στο πρώτο του Λεμεσιανό ντέρμπι (4 Ιανουαρίου 2015) όταν δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και το ματς πήγε στο 3-3, τώρα ο Στογιάνοβιτς έγινε σκόρερ και οδήγησε την ομάδα του σε μια πολύ σημαντική νίκη επί του συμπολίτη.