Μετά από καιρό ο Απόλλωνας είχε αρκετό κόσμο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ αφού ουσιαστικά η τελευταία φορά που είχε γίνει αυτό ήταν στο ματς με την Ανόρθωση που δεν παίχτηκε ποτέ.
Στην κερκίδα των "γαλάζιων" έδωσαν το παρόν τους περίπου 4000-4500 Απολλωνίστες, που ξεκίνησαν το τραγούδι από πριν να ξεκινήσει το ντέρμπι. Με τη φωνή και τον παλμό τους, στήριξαν τους παίκτες και τους βοήθησαν να φτάσουν στο σημαντικό τρίποντο. Το μοναδικό ψεγάδι ήταν το άναμμα των φωτοβολίδων στο ξεκίνημα της "επανάληψης".
Πλέον ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν ξανά μαζική παρουσία από τον κόσμο, ώστε να στηρίξει την ομάδα σε ακόμα ένα σημαντικό ματς και να της προσδώσει την ψυχολογία για το τρίποντο.