Αδιαπραγμάτευτο στόχο αποτελεί για τον Απόλλωνα, να προσθέσει τρεις βαθμούς στην συγκομιδή του απόψε κατά τις 20:00 όταν θα ολοκληρώνεται το παιχνίδι του με την Πάφο.
Η ομάδα του Εμάνουελ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στη βαθμολογική της αντεπίθεση ώστε να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες που αναπόφευκτα θα προκύψουν για ΑΠΟΕΛ ή/και Ανόρθωση.
Όπλο - όπως σε όλη την διάρκεια της σεζόν - θα είναι για τον Απόλλωνα η πολύ καλή του αμυντική συμπεριφορά, τομέας όπου "τρέχει" και ένα αξιοσημείωτο σερί.
Συγκεκριμένα στο Τσίρειο δεν έχει δεχθεί γκολ μέσα στο 2016 σε αγώνα πρωταθλήματος αφού κέρδισε 3-0 τη Νέα Σαλαμίνα, 4-0 την Αγία Νάπα και έμεινε στο 0-0 με την Ομόνοια. Το τελευταίο γκολ το δέχθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2015, στο 2-1 επί της ΕΝΠ.