Ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει ο κόσμος του Απόλλωνα να κάνει το καθήκον του. Αν γεμίσει η Δυτική κερκίδα, η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ θα έχει ένα σοβαρό πλεονέκτημα έναντι των «γαλαζοκιτρίνων».
Δικαιολογημένα, σε κάποιο βαθμό, οι φίλοι του Απόλλωνα δεν προσέρχονται μαζικά στο γήπεδο κατά τη σεζόν που διανύουμε, ωστόσο στον αγώνα της χρονιάς θα πρέπει άπαντες να φωνάξουν «παρών».
Όχι μόνο το τεχνικό τιμ και οι παίκτες, αλλά και οι χιλιάδες Απολλωνίστες οφείλουν να βάλουν το λιθαράκι τους στην προσπάθεια που θα γίνει για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης.
Οι υποστηρικτές του Απόλλωνα οφείλουν να ξεσηκωθούν, να αφήσουν τους καναπέδες, τα μπαρ και τα café και να συμπαρασταθούν με μαζικό τρόπο στην ομάδα.
Και είναι αλήθεια ότι διαχρονικά σπάνια χάνει ο Απόλλωνας όταν είναι γεμάτη η Δυτική.
Οι ποδοσφαιριστές των «γαλάζιων» αντλούν τεράστια δύναμη από το φίλαθλο κοινό της ομάδας.
Ήδη, οι οργανωμένοι οπαδοί προετοιμάζονται εντατικά και επιφυλάσσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό της 18ης Μαΐου.