Εκτός απροόπτου ο Λεάντρο Φρέιρε θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στον πρώτο χρόνο παρουσίας του στους «γαλάζιους» και όπως έχουμε πληροφορηθεί ο Πέδρο Εμάνουελ έχει εισηγηθεί την παραμονή του στην ομάδα.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Φρέιρε στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο κλαμπ.
Η σχετική ερώτηση και η απάντηση στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ»
Θέλεις να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Απόλλωνα και τη νέα σεζόν;
«Αν εξαρτιόταν από μένα, θα έμενα για πολλά χρόνια στον Απόλλωνα. Έχω δεθεί απίστευτα με την ομάδα και θέλω να βοηθήσω πολύ για να κατακτήσουμε τίτλους. Μακάρι να παραμείνω στην ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να θέλει το ίδιο και ο Απόλλωνας. Αισθάνομαι ότι εξελίσσονται ιδανικά τα πράγματα. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο. Απολαμβάνω τη συνεργασία μου με τον Απόλλωνα. Ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα που έχει τεράστια δυναμική, έχει εκπληκτικό κόσμο και φυσικά θα με ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστώ στον Απόλλωνα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά».