O Απόλλωνας ανακοίνωσε στις 10:35 πως έχει σημειωθεί sold out για τον τελικό του κυπέλλου.
Η ανακοίνωση
Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει ότι τα 6.038 εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούσαν στους φίλους της ομάδας μας για τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου έχουν εξαντληθεί, αποδεικνύοντας ότι ο αριθμός είναι πάρα πολύ μικρός για τις ανάγκες των χιλιάδων φίλων του συλλόγου.
Ο αριθμός αυτός διατέθηκε στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (2000), μέσω της υπηρεσίας ONLINE TICKETS(500), στον ΠΑΝΣΥΦΙ (600), χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδαςκαι για τιςανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας (1200) και στο Apollon Official Store(ελεύθερη πώληση 1738) .
Ως εκ τούτου ευχαριστούμε όλους τουςφίλους της ομάδας μας οι οποίοι εξασφάλισαν θέση για τον αγώνα της ερχομένης Τετάρτης, και ταυτόχρονα απολογούμαστεσε όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το «μαγικό» χαρτάκι.
Το υπαλληλικό προσωπικό του Αpollon Official Store και της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον περήφανο κόσμο του Απόλλωνα Λεμεσού.
ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ
Κλειστές είναι εδώ και λίγα λεπτά οι πόρτες του Apollon Official Store.
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας είναι ακόμα εκεί και περιμένουν υπομονετικά να πάρουν ένα εισιτήριο για τον τελικό.
Οι υπεύθυνοι τους ενημέρωσαν πάντως ότι δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια στo Apollon Official Store.
Αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση.