Ο στόχος και τα επόμενα "χτυπήματα"

Ο στόχος των ανθρώπων του Απόλλωνα είναι μέχρι την 1η Ιουλίου που θα γίνει η παρουσίαση του ρόστερ στο Λανίτειο να έχει σχεδόν υλοποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Είναι απόλυτα εφικτός αυτός ο στόχος, αφού έχουν άλλες 15 μέρες μπροστά τους για να κλείσουν τις… τρύπες του ρόστερ.

Ο Απόλλωνας χρειάζεται ακόμα στόπερ, αριστερό μπακ, αριστερό χαφ και σέντερ φορ. Οι περισσότεροι στόχοι έχουν εντοπιστεί και η διοίκηση είναι σε επαφές με συγκεκριμένους υποψήφιους.

Αυτοί έφυγαν, αυτοί ήρθαν
Να θυμίσουμε ότι αποχώρησαν από τον Απόλλωνα οι Χίντι, Σιμόες, Μοντέιρο, Ελίζιο, Μέζγκα, Σλάτσεφ, Τουράμ και Κολοκούδιας ενώ έχουν αποκτηθεί μέχρι σήμερα οι Κίσσας, Καρώ, Μπεντόγια και Έντσον. Ο τελευταίος εφόσον περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.