Καλές οι διακοπές για παίκτες και τεχνικό τιμ, ξεκουράστηκαν, πήραν τις απαραίτητες ανάσες και από σήμερα το πρωί επέστρεψαν στο αθλητικό κέντρο «Αpollon Columbia».
Οι διακοπές έλαβαν τέλος για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα και πλέον οι «γαλάζιοι» έπιασαν δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Για αρχή, ο κάθε παίκτης θα υποβάλλεται σε εργομετρικά τεστ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι.
Απόψε αναμένεται στην Κύπρο ο Έντσον ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στο νησί ο Μπεντόγια. Από τους νεοφερμένους κανονικά δίνουν το παρόν τους οι Κίσσας και Καρώ.
Από τις 5 μέχρι και τις 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ουγγαρία. Σύντομα θα ανακοινωθούν τα φιλικά παιχνίδια.
Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο φιλικό τεστ πριν από το ευρωπαϊκό ματς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 21/7, ακριβώς μία εβδομάδα πριν να ριχτεί η ομάδα στη «μάχη» του γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.