"Ο προπονητής μας διοχέτευσε το αίσθημα του νικητή"

Στον Άστρα 92.8 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου...

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:

"Για μας ήταν μια σημαντική νίκη. Όταν κερδίζεις ντέρμπι σου δίνει ώθηση για την συνέχεια. Γνωρίζαμε για τις δυσκολίες των ντέρμπι πριν τα Χριστούγεννα. Το απόλυτο στα ντέρμπι υπήρχε στο μυαλό μας ήταν όμως απομακρυσμένο. Ο προπονητής μας διοχέτευσε το αίσθημα του νικητή. Οι νίκες είναι αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας που έκανε ο Σωφρόνης και οι συνεργάτες του". 

"Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς. Στην συνέχεια η Ομόνοια αντέδρασε ως μεγάλη ομάδα. Στο τέλος όμως μίλησε η κλάση του Σαρδινέρο"

"Ο προπονητής μας έχει βλέψεις. Ο άνθρωπος ήρθε με πίστη στον εαυτό του σε μια άσχημη περίοδο. Βγάζει το καλό πρόσωπο της ομάδας. Οδηγεί την ομάδα εκ του ασφαλούς. Η πίεση είναι στην διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές"

Για το παιχνίδι με τον Ερμή:

"Είναι δύσκολος αντίπαλος ο Ερμής. Θα προσπαθήσουμε να διαβάσουμε τον αντίπαλο, υπάρχει σεβασμός. Εμείς θέλουμε να έχουμε καθαρό μυαλό. Δεν πρέπει να υπάρχουν τυμπανοκρουσίες, είμαστε ακόμα μακριά από τους στόχους μας. Πρέπει να μείνουμε σοβαροί για να συνεχίσουμε την καλή πορεία".

Για το πρόγραμμα συνέχεια:

"Το εύκολο παιχνίδι είναι πάντα στην θεωρία. Είναι τα εύκολα παιχνίδια που μας στερούν βαθμούς. Γι εμάς τώρα αρχίζουν τα δύσκολα".