Μετά και την γνωστοποίηση του σοβαρού τραυματισμού του Άντον Μάγκλιτσα ο Απόλλωνας χάνει αν όχι μόνο έναν πολύτιμο, σίγουρα έναν από τους πιο φορμαρισμένους του ποδοσφαιριστές σε μια κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου.
Ο Κροάτης ήταν χωρίς αμφιβολία σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση πράγμα που καταδεικνύεται περίτρανα στους εκπληκτικούς αριθμούς που τον συνοδεύουν από την παρουσία του Σωφρόνη Αυγουστή και έπειτα.
Χαρακτηριστικά, σε 11 παρουσίες με τον Σωφρόνη στην τεχνική ηγεσία κατάφερε να πετύχει 7 γκολ. Μια, ασυζητητί εξαιρετική επίδοση δηλαδή!
Σίγουρα η απουσία του μετριάζεται από το γεγονός ότι επέστρεψε στις επιλογές ο Γκιέ, ενώ πάντα υπάρχει η ποιοτική λύση Πίεχ, όμως με την όλη του παρουσία το τελευταίο διάστημα τραβούσε σχεδόν μόνος το κουπί σκοραρίσματος. Επίσης πέρα από αυτό, αξιοσημείωτο ήταν το ταίριασμα του στο πλάνο του κύπριου τεχνικού να ασκεί συνεχή πίεση στις αντίπαλες άμυνες.