Tι άλλο να κάνει ο Σωφρόνης;

Παρόλο που ο Απόλλωνας διαγράφει εντυπωσιακή-αήττητη πορεία με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του, εντούτοις βρίσκεται στο -7 από την κορυφή.

Εννιά μόλις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει εκ νέου αρκετά μετά τις δύο σερί ισοπαλίες, όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει ο Απόλλωνας για να επιστρέψει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Οι ουκ ολίγοι βαθμοί που πέταξε στα σκουπίδια ο Απόλλωνας με Πέδρο Εμανουέλ, μάλλον φαίνεται ότι δεν μπορούν να καλυφθούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και να είχε κάνει το 13 στα 13 ο Απόλλωνας στο πρωτάθλημα με Σωφρόνη, δεν θα έπιανε κορυφή, αλλά θα ήταν στο -1.

Επιβάλλεται όμως άπαντες στο Κολόσσι να συνεχίσουν την προσπάθεια. Οι «γαλάζιοι» χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη στο σαββατιάτικο ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών Τσίρειο.