Δις... 16 μήνες μετά!

Στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Ανόρθωση, δεν κυνηγούσε κάτι συγκεκριμένο ο Απόλλωνας.

Με την πρόκριση να είναι δεδομένη μετά το 6-0, το ουσιαστικό ζητούμενο ήταν να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να περάσουν… αναίμακτα τα 90 λεπτά τα οποία δεδομένα θα εξασφάλιζαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η παρουσία των παικτών της Λεμεσιανής ομάδας ήταν… σβηστή, χωρίς να φορτσάρουν και χωρίς να πιέσουν για να σκοράρουν. Κάτι το οποίο δεν έπραξαν και για πρώτη φορά στην φετινή περίοδο μετρούν 180 λεπτά χωρίς να… τινάξουν τα δίκτυα. Οι «γαλάζιοι» έμειναν στο μηδέν με ΑΕΚ και Ανόρθωση, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες με το ίδιο σκορ (1-0).

Τελευταία φορά που ο Απόλλωνας έμεινα… άσφαιρος για δύο διαδοχικά παιχνίδια, ήταν πέρσι τον Ιανουάριο στα παιχνίδια με Εθνικό (ήττα 2-0) και Ομόνοια (ισοπαλία 0-0) στις 11 και 16 του μήνα.

16 ολόκληρους μήνες μετά λοιπόν, συνέβη και αυτό. Ζητούμενο πλέον είναι η άμεση επιστροφή στα γκολ και στις νίκες, για να ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο μια χρονιά που ξεκίνησε με προσδοκίες, στην πορεία φάνηκε αποτυχημένη και φτάνοντας στο φινάλε, η Λεμεσιανή ομάδα είναι μέσα στους στόχους της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.