Σπουδαίο επίτευγμα για τέσσερις παίκτες του Απόλλωνα…
Μπρούνο Βάλε, Γιώργος Βασιλείου, Χαράλαμπος Κυριάκου και Φώτης Παπουλής έχουν αγωνιστεί στους τρεις τελευταίους τελικούς του Απόλλωνα και μετράνε ισάριθμες κατακτήσεις κυπέλλων. Και οι τέσσερις ήταν ενδεκαδάτοι στους τελικούς με ΑΕΛ, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ!
Από αυτούς, ο πιο παλιός στον Απόλλωνα είναι ο νεότερος της παρέας, ο Χάμπος που έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα των «γαλάζιων» τη σεζόν 2011-12.
Οι άλλοι τρεις (Βάλε, Βασιλείου, Παπουλής) εντάχθηκαν στο ρόστερ του Απόλλωνα λίγους μήνες αργότερα -το καλοκαίρι του 2012- και η προσφορά τους είναι πολύ μεγάλη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που θα συνεχίσουν στην ομάδα για 6η σερί αγωνιστική περίοδο.
Σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσε να βρισκόταν και το όνομα του Αγγελή, όμως λόγω τραυματισμού έχασε τον φετινό τελικό.