Ο μεγάλος απόντας... και η ευκαιρία του Πιτσιάν

Η απουσία του τιμωρημένου Βαλεντίν Ρομπέρζ δεν μπορεί να μην πονοκεφαλιάζει τον Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αταλάντα.

Πρόκειται για τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής των «γαλάζιων» και εκ των κορυφαίων στόπερ που αγωνίζονται στο νησί μας.

Κόντρα στην Έβερτον έκανε καταπληκτικό παιχνίδι ο Γάλλος αλλά λίγο πριν το φινάλε αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, σε μία φάση όπου για κλάσματα του δευτερολέπτου θα είχε αποφύγει το επικίνδυνο παίξιμο.

Πιθανός αντικαταστάτης του είναι ο Αντρέι Πιτσιάν. Ο 22χρονος Ρουμάνος προετοιμάζεται για να… γράψει την 2η του συμμετοχή με τη φανέλα του Απόλλωνα-πρώτη στην Ευρώπη.

Έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και ήταν θετικός αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχε αρκετή δουλειά η αμυντική γραμμή της ομάδας σε εκείνο το ματς.

Εάν και εφόσον του δώσει φανέλα βασικού ο κόουτς, ο Πιτσιάν θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά αξίζει σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Η άλλη θέση στα στόπερ είναι κρατημένη από τον Γιούστε.

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε χορηγία της Bet On Alfa  και του ομίλου Πηλακούτα.