ΣΚΕΜΠΡΙ: ''Γι' αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα του ΡΙΚ ο σκόρερ του Απόλλωνα Αντρέ Σκέμπρι, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Αταλάντα. Ποιος ο λόγος που δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε... 

''Κάναμε ότι μπορούσαμε. Προσπαθήσαμε όμως ήταν ασφαλώς δύσκολο το παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα, ισοφαρίσαμε, αλλά μας σκότωσε το δεύτερο γκολ και το τρίτο. Δε μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Αλλά στο επόμενο που θα έρθει στην έδρα μας μπορούμε πιστεύω να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα''. σχολίσε αρχικά... 

Για το αν φοβήθηκαν τον αγώνα είπε: ''Στα χαρτιά είναι μια καλύτερη ομάδα αλλά δείξαμε στο γήπεδο πως δεν φοβόμαστε κανένα. Το δείξαμε με Έβερτον και Λιόν, που πήραμε βαθμό και μπορούσαμε να κερδίσουμε''.

Αν πιστεύουν στην πρόκριση είπε: ''Ασφαλώς. Αν δεν το πιστεύουμε, να μείνουμε σπίτι μας. Έχουμε τη ρεβάνς με την Αταλάντα στο σπίτι μας και τα άλλα παιχνίδια για να πάρουμε τα αποτελέσματα''.

Για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε είπε: ''Έρχομαι από τη Μάλτα και περνούμε δύσκολες στιγμές. Ένας δημοσιογράφος δολοφονήθηκε και για αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ''.

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε χορηγία της Bet On Alfa  και του ομίλου Πηλακούτα.