Ιδανικό ξεκίνημα, ρεσιτάλ ευκαιριών με καταιγιστικές νίκες. Αυτό έκανε ο Απόλλωνας τα δύο τελευταία παιχνίδια.
Το 5-0 επι του Ολυμπιακού και το 6-0 επι του Ερμή, έφεραν μαζί τους ένα ιδιαίτερο στοιχείο το οποίο... έδειξε τον δρόμο για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.
Στα δύο αυτά παιχνίδια του, ο Απόλλωνας κατάφερε να πετύχει γκολ μόλις στο 2'. Ένα γρήγορο γκολ που έφερε την κυριαρχία στους «κυανόλευκους» και εντέλει άνετες νίκες με πολλά γκολ. Ένα φορτσάτο ξεκίνημα, ότι έπρεπε για να αποβάλει κάθε ίχνος άγχους και να δώσει το δικαίωμα στους παίκτες να παίξουν το δικό τους παιχνίδι.
Μάλιστα το ότι μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ, επέτρεψε στον Απόλλωνα να παίξει άνετα και χωρίς ρίσκα, χωρίς να αφήσει κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Γι' αυτό και ζήτημα είναι αν σε αυτά τα παιχνίδια ο αντίπαλος έφτιαξε 1-2 ευκαιρίες.
Αυτός είναι και ο... οδηγός για την συνέχεια στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΛ, όπου με γκολ νωρίς θα θέσει τις βάσεις για την πολυπόθητη νίκη.