Στην Cytavision μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα.
Όσα είπε:
"Κάναμε το αυτονόητο. Δεν έχει σημασία η έκταση του σκορ. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Ο Απόλλωνας ήρθε εδώ για να κερδίσει και κέρδισε. Δεν κάναμε τίποτε. Αυτά συμβαίνουν στις μεγάλες ομάδες δεν παρασυρόμαστε ενόψει του επόμενου αγώνα. Από τώρα είμαστε sold out είναι δεδομένο. Αυτά τα παιχνίδια συμβαίνουν μια στο τόσο. Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης. Είναι ψυχολογικό το κέρδος και προχωράμε"
"Προχωρούμε, καλούμε τον κόσμο να εξαντλήσει από αύριο τα εισιτήρια. Όσα τυπώνονται θα εξαντλούνται. Θα είναι καμίνι το Τσίρειο. Μπράβο στους παίκτες και στον προπονητή μας. Ευχαριστούμε το ΑΠΟΕΛ για την άψογη φιλοξενία. Θα ανταποδώσουμε, δεν πρόκειται να παρασυρθούμε από το πάθος και την νίκη. Αυτός είναι ο Απόλλωνας, πάντα για την νίκη. Ήρθαμε εδώ με καθαρό μυαλό με σωστή τακτική και διαβασμένη. Γνωρίζαμε ότι η ομάδα μας είναι εξαιρετική. Δεν θα πω ότι είναι καλύτερη από τους αντιπάλους, αυτό κρίνεται τον Μαϊο. Μπράβο στους ηρωικούς φιλάθλους μας. Ήταν μάγκικη η παρουσία τους μέσα σε νερά και κόντρα στα πιστεύω τους. Μπράβο και σ΄αυτούς που μας είδαν στην τηλεόραση κι αυτούς που θα πάνε στο ξενοδοχείο να χειροκροτήσουν την ομάδα. Πάντα προσεχτικά, προσγειωμένα και σοβαρά. Η νίκη είναι νίκη δεν έχει σημασία η έκταση του σκορ. Δεν αισθανόμαστε υπερομάδα επειδή κερδίσαμε το ΑΠΟΕΛ, προχωράμε"

