Στο πρόσωπο του Έκτορ Γιούστε, ο Απόλλωνας δεν βρήκε μόνο έναν αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό.
Βρήκε και έναν στόπερ που είναι… μόνιμη απειλή στα επιθετικά στημένα και ο οποίος είναι κοντά στο να πετύχει κάτι μυθικό!
Στα 30 του, ο Ισπανός άσος έχει μία γεμάτη καριέρα. Cartagena 31 συμμετοχές, Salamanca 38 συμμετοχές, Granada 6 συμμετοχές, Cadiz 32 συμμετοχές, Racing Santander 34 συμμετοχές, Hercules 39 συμμετοχές και Mallorca 94 συμμετοχές. Ο απολογισμός του σε όλες τις πιο πάνω εμφανίσεις, είναι έξι γκολ.
Ένα με την Salamanca (2010-11), τρία με την Cadiz (2011-12), ένα με την Racing Santander (2012-13) και ένα με την Mallorca (2015-16).
Έξι σε όλη του την καριέρα, πέντε μέχρι στιγμής στον Απόλλωνα! Το πρώτο στο Λονδίνο με την Έβερτον στο ισόπαλο 2-2, το δεύτερο στο 3-0 με τον Εθνικό εντός, το τρίτο στο 5-0 με τον Ολυμπιακό εντός, το τέταρτο στο 1-0 με την Ομόνοια εντός και το πέμπτο στο 5-1 με την Αλκή, επίσης εντός έδρας.