Έτσι... επιστρέφει ο Άλαν

Το βράδυ της Παρασκευής το kerkida.net αποκάλυψε ότι ο Άλαν τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο 21χρονος μέσος ταξίδεψε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λίβερπουλ όπου πιθανότατα θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Τελευταία συμμετοχή του Άλαν με τη φανέλα του Απόλλωνα ήταν στο 5-1 επί της ΑΕΛ, ως αλλαγή, στις 3 Μαρτίου. 

Τον ερχόμενο Μάιο ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στον Απόλλωνα από τη Λίβερπουλ και επιστρέφει στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ με απολογισμό 22 συμμετοχές στους «γαλάζιους» (16 στο πρωτάθλημα, 4 στην Ευρώπη, 2 στο Κύπελλο).

Δεν τρέλανε κόσμο με την παρουσία του, αλλά έκανε αισθητή την παρουσία του στη Λεμεσό, το δίμηνο Δεκέμβριος- Ιανουάριος, όπου έκανε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις.