Η επόμενη μέρα…

Φυσιολογικά μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ η επόμενη μέρα στον Απόλλωνα ήταν δύσκολη…

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε ικανοποιητικό βαθμό και δίκαια γνώρισαν την ήττα.

Απέναντι σε ένα παθιασμένο και πολύ καλό ΑΠΟΕΛ δεν είχαν… απαντήσεις, μολονότι προηγήθηκαν νωρίς. Έγινε η προσπάθεια στο τέλος, αλλά ήταν αργά. 

Οι «γαλάζιοι» δεν διαχειρίστηκαν σωστά τη ψυχολογική πίεση και το στρες. Φαινόταν αυτό στις κινήσεις των παικτών του Απόλλωνα. Το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο.

Τώρα, πλέον, το ΑΠΟΕΛ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τον τίτλο. Όμως, στον Απόλλωνα δεν θα τα παρατήσουν. Θα κάνουν την προσπάθειά τους ενώ υπάρχει και ο τελικός του κυπέλλου.

Τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας πέρασε σε άλλο επίπεδο και αυτό ξεκάθαρα φαίνεται μέσα από μία απλή σύγκριση της πορείας της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια (σ.σ πριν το 2012). Συνεχόμενες παρουσίες στην Ευρώπη και τρεις προκρίσεις στους ομίλους, 3 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ.

Ο Απόλλωνας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και έπαψε να είναι κομπάρσος πολυτελείας.