Μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Απόλλωνας και ΑΕΚ κοντράρονται στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο να πάρουν το κύπελλο στην πόλη τους.
Ο Απόλλωνας εδώ και αρκετές μέρες ζει και αναπνέει για το αυριανό παιχνίδι. Οι γαλάζιοι με ανακοίνωσεις και ποσταρίσματα ξεσηκώνουν τον κόσμο τους για το παιχνίδι της Λευκωσίας θέλοντας να κάνουν αυτό που έπραξαν και τα προηγούμενα δύο χρόνια, να σηκώσουν το τρόπαιο.
24 ώρες λοιπόν πριν την πρώτη σέντρα, ο Απόλλωνας ανέβασε στο instagram τις πιο πάνω φωτογραφίες. Από τη μία το τρόπαιο, από την άλλη ο Γιώργος Βασιλείου.
Ο διεθνής άσος θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή και με το γνωστό του πάθος θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο στόχο της. Ο Βασιλείου το… κοιτάζει στη φωτογραφία, θα καταφέρει να το σηκώσει;