Πληρώνει ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ (!) για τον Γιάκολις;

Ο Αντόνιο Γιάκολις εδώ και μέρες είναι και επίσημα παρελθόν από τον Απόλλωνα. Ο Κροάτης ακραίος ξεκίνησε πολύ καλά την σεζόν όμως προς το τέλος στα κρίσιμα ματς κινήθηκε στην μετριότητα και δεν έπεισε ότι αξίζει να γίνει η επένδυση.

Στην Ρουμανία πάντως εμφανίστηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Απόλλωνας θα πληρώσει και θα αγοράσει από την Στεάουα τον Γιάκολις. Το απόσπασμα αναφέρει...

"Οι Κύπριοι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη του Γιάκολις και θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς. Ο Γιάκολις έχει συμβόλαιο με την FCSB μέχρι το 2020 αλλά ο Απόλλωνας έχει οψιόν. Οι Κύπριοι πλήρωσαν μόνο 25000 ευρώ για τον δανεισμό και πρέπει να πληρώσουν λιγότερο από μισό εκατομμύριο για να κάνουν δικό τους τον Κροάτη. Η Στεάουα είχε το δικαίωμα να τον φέρει πίσω αλλά δεν το ήθελε".

Μετά το δημοσίευμα, ψάξαμε το θέμα για το ενδεχόμενο να έχει αλλάξει κάτι παρόλο που ο Απόλλωνας ανακοίνωσε επίσημα πως ο Κροάτης αποχωρεί. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, τα δεδομένα είναι τα ίδια. Δεν υπάρχει θέμα Γιάκολις για την Λεμεσιανή ομάδα, που είναι ήδη στο ψάξιμο για άλλο παίκτη για το δεξί άκρο.