Απάντηση/Εισήγηση για τον... "ΝΕΟ" Χάμπο

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε η Ακαδημία του Απόλλωνα είναι αναμφίβολα ο Χάμπος Κυριάκου, οποίος το 2012 «ξεπετάχτηκε» και πλέον είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής.

Ποια είναι η πιθανότητα να δούμε τον νέο Χάμπο ή ένα νέο «διαμαντάκι» από την Κ-19 του Απόλλωνα στην πρώτη ομάδα; Μικρή!

Ο προπονητής του Απόλλωνα στην πρόσφατη συνέντευξη του τόνισε πως η κατάσταση με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές έχει φθάσει στο απροχώρητο. Ο κύπριος τεχνικός εισηγείται στην Ομοσπονδία, πρωτάθλημα που θα αγωνίζονται οι ρεζέρβες ούτως ώστε να μην υπάρξει τεράστιο πρόβλημα στην συνέχεια.

Ο συνδυασμός νεαρών ποδοσφαιριστών και αναπληρωματικών θα βοηθήσει στον ανταγωνισμό αλλά στον ρυθμό που θα έχει ο κάθε παίκτης.

Σύμφωνα με τον Σωφρόνη και προς τιμήν του είχε παραδεχτεί πως είναι πολύ δύσκολο να προαχθεί ένας ποδοσφαιριστής από την Κ-19 στην πρώτη ομάδα και να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής λόγω της πίεσης των βαθμών από κάθε ομάδα.

Από την άλλη ο κόουτς των δευτεραθλητών τόνισε πως αν υπάρξει μια ελκυστική περίπτωση με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει την διαφορά οφείλει ο προπονητής της εκάστοτε ομάδας να τον χρησιμοποιεί.