ΨΑΧΝΕΙ τον νέο… Γκίε

Σε εγρήγορση βρίσκονται στην Απόλλωνα όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Σύντομα, ο Κέβιν Μπρού θα αποκτήσει… συγκάτοικο στη σχετική κατηγορία.

Το… βάρος έχει πέσει στην απόκτηση δεξιού ακραίου επιθετικού (με ευχέρεια να αγωνίζεται στη θέση Νο10), επιτελικού χαφ (που θα μπορεί επίσης να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης) και αριστερού μπακ. Επίσης, συνεχίζεται η αξιολόγηση υποψηφίων κίπερ.

Από κει και πέρα, θα γίνουν και κάποιες κινήσεις για τον κατάλογο Β΄. Είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί νεαρός επιθετικός που θα φέρει τη… σφραγίδα του Άμπραχαμ Γκίε.

Ο Ιβοριανός εργάζεται στο τμήμα σκάουτινγκ του Απόλλωνα τους τελευταίους μήνες και έχει στραμμένη την προσοχή τους σε παίκτες που διακρίνονται για την ταχύτητά και την εκτελεστική τους ικανότητα.

Χωρίς να αισθάνεται την πίεση του χρόνου "κτενίζει" την αγορά για να βρει τον κατάλληλο.