O Απόλλωνας στην Αυστρία (φώτος)

Στην πρωτεύουσα της Αυστρίας βρίσκεται η αποστολή του Απόλλωνα, που θα ταξιδέψει οδικώς για το προπονητικό κέντρο του Miraverde (2 ώρες) όπου θα εγκατασταθεί μέχρι τις 4 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κατά την εκεί παραμονή του θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια:

Λασκ Λιντζ - 23/6: Αυστριακή ομάδα η οποία τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ίντερ Ζάπρεσιτς 26/6: Η Ίντερ είναι ομάδα της Κροατίας η οποία τερμάτισε στην 6η θέση στο περσινό πρωτάθλημα. Έχει κατακτήσει μία φορά το εγχώριο κύπελλο, το 1992, ενώ μετρά δύο συμμετοχές στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία νεανική ομάδα στην οποία έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν ποδοσφαιριστές όπως ο Μόντριτς, ο Εντουάρντο, ο Λόβρεν και ο Τσορλούκα.

Ερυθρός Αστέρας - 28/6: Οι πρωταθλητές Σερβίας θα αποτελέσουν το δυσκολότερο αντίπαλο στη προετοιμασία των φιλικών αγώνων. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για 28η φορά στην ιστορία της με 17 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Παρτιζάν.

Σλόβαν Λίμπερετς - 3/7: Η ομάδα της Τσεχίας τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος μένοντας μακριά από τους στόχους της. Πρόκειται για μία νεανική ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα μικρότερο προϋπολογισμό από τις Σπάρτα Πράγας και Βικτόρια Πλζεν.